Interessante projecten

Een overzichtje van onze interessante projecten. Kijk gerust rond en als er vragen over een bepaald project zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Links een carport van Gemeente Lanaken, daarnaast een mooie overkapping van glas en rechts een luxe overkapping met glazen schuifwanden en elektrische screens.

 

Links een prachtige houten schutting, centraal een leuke houten hoekprieel met klinkerwerken en rechts glazen schuifwanden bij een overkapping.

 

Links een vrijstaande overkapping bij een zwembad, centraal een aantal varianten van terraswanden en rechts een strakke moderne overkapping met zonwering.

 

Overkappingen naast de woningen zijn functioneel en mooi, ook als er niet al te veel ruimte is.

 

Links een overkapping over een opbouwzwembad, centraal een vrijstaande antraciete overkapping en rechts een overkapping zo onopvallend mogelijk.

 

Links een mooie strakke overkapping, centraal een MED twist en rechts het aanleggen van een terras met overkapping.

 

Links verhoogd terras met bijhorende overkapping, centraal een gezellige vrijstaande overkapping en rechts een heel mooie beige MED twist.

 

Links: We maakten van dit binnenkoertje een gezellige plek. Centraal ons werk van een oprit met bijhorende overkapping. Rechts een mooie overkapping tussen twee muren.